Al meer dan 30 jaar bouwen we vooral in en om Klein-Brabant. Verschillende eigenaars realiseerden meerdere bouwprojecten met Tricabo NV. Dit zegt allicht voldoende over onze manier van werken en de relatie met onze klanten.


Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen hebt.

Woningbouw

We leveren elke keer opnieuw een project af dat beantwoordt aan de behoeften van de klant en aan de steeds veranderende wettelijke normen. Hierbij houden we telkens de technische en financiële aspecten nauw in het oog.

We geven u graag een klein overzicht van onze realisaties: gaande van appartement gebouw naar cottage woning, eengezinswoning, praktijkruimte, assistentiewoning over design huis, niets is ons onbekend!
U kiest steeds voor een uniek gepersonaliseerd ontwerp dat in samenspraak met u en de architect wordt gerealiseerd. Onze ervaring, enthousiasme en vakkennis krijgt u er gratis bij!

Ventilatie

Nuttig, noodzakelijk en verplicht in nieuwbouw.
We worden sinds 10 jaar verplicht om steeds luchtdichter te bouwen en beter te isoleren. Dit met het doel om de warmtevraag tot een minimum te beperken zodat we Bijna Energie Nul woningen krijgen.

Onze huizen worden meer en meer vacuüm verpakte dozen. Daarom is het noodzakelijk om verse buiten lucht toe te voegen en vochtige binnen lucht af te voeren. Dit moet echter gebeuren zonder aan de luchtdichtheid te raken en met een minimum aan warmteverlies.

Steeds meer komen er nieuwe en betere ventilatie toestellen op de markt. Bovendien wijzigt de regelgeving hierover continue. Wij willen u graag met raad en daad bijstaan, van de keuze tot de installatie en de regeling tot afgifte van het EPB rapport.

Renovatie

Wij helpen u om uw woning duurzaam en energiezuinig te renoveren. We proberen de hinder zoveel mogelijk te beperken aangezien de te verbouwen woning vaak bewoond wordt tijdens de werken.

Ons team is samengesteld uit ervaren en gedreven mensen die de werken perfect zullen coördineren. U kiest met ons voor één aannemer om uw woning volledig te vernieuwen van kelder tot zolder. Wij zorgen werkelijk voor alles: ramen, vloeren, elektriciteitswerken, keuken….

U zegt het en wij voeren het uit!

Sanitair

Voor badkamer renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. We strippen de badkamer volledig en verzorgen het volledige project: herplaatsen leidingen – betegelen en vloeren – elektriciteit werken – plaatsen van sanitair – plaatsen van bad meubel.

Uw badkamer renoveren? Overleg eerst met ons, wij maken u een aanbod naar uw wens en uw budget.

Verwarming

Met de nodige vakkennis installeren wij voor u na calculatie de juiste verwarming voor uw woning. Dit kan zowel vloer-als centrale verwarming zijn. Wij leveren u een energiezuinig systeem en werken enkel met kwaliteitsmerken en gerenommeerde materialen. We staan in voor het leggen of vervangen van de leidingen. Radiatoren worden professioneel geplaatst en de ketel wordt perfect afgesteld. Wenst u een gashaard te laten plaatsen? Ook hiervoor kan u bij ons terecht.

Verkavelbare gronden


Voor onze projecten zijn wij steeds op zoek naar geschikte, verkavelbare gronden. Beschikt u hierover? Aarzel dan niet met ons contact op te nemen
Contacteer ons

Vragen? Twijfel niet om ons te contaceren