Cesar van Kerckhovenstraat, Hingene Realisaties WoningenBeschrijving

Uitverkocht

 

Kom thuis in uw energiezuinige BEN-woning, gelegen in het hart van een pittoreske dorpskern met uitzicht op het prachtige kasteel d’Ursel. Geniet van een tuin die uitkijkt op groene natuur.

Tricabo bouwt met passie en toeweiding uw droomwoning in de Cesar Van Kerckhovenstraat.

Deze vijf hedendaagse nieuwbouwwoningen bevinden zich in het authentieke centrum van Hingene. Dankzij de nabijheid van de N16, het Bornemse treinstation en een bushalte in de buurt, scoren ze hoog op mobiliteit. Basisvoorzieningen zoals winkels, diensten en dokterspraktijken bevinden zich op korte afstand. Bovendien is er kinder- en naschoolse opvang om de hoek. In Klein-Brabant zijn er talloze sport- en recreatiemogelijkheden, en ook cultuurliefhebbers zullen hier niet teleurgesteld worden.

Onze woningen voldoen volledig aan de strenge normen van de toekomst. Standaard inbegrepen in de prijs zijn energiezuinig glas, zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp. Als koper kunt u profiteren van het verlaagde 6% BTW-tarief, mits u aan de voorwaarden voldoet. Door de scheiding tussen grond en constructie betaalt u registratierechten op de grond en BTW op de constructie, wat aanzienlijke financiƫle voordelen oplevert.

Dit project omvat twee halfopen en drie vrijstaande woningen. Elke woning beschikt over een tuin, een parkeerplaats of een inpandige garage (afhankelijk van het woningtype) en een aangrenzend terras. De wooneenheden variƫren in grootte en kunnen naar wens van de koper worden aangepast met 2-4 slaapkamers en 1-2 badkamers. De prijzen van de woningen zijn afhankelijk van de grootte van het perceel, het woningtype en het gekozen afwerkingsniveau.

Voor de persoonlijke inrichting hebben we een uitgebreid lastenboek samengesteld, waarin basisprijzen zijn opgenomen. Uiteraard kunt u hiervan afwijken om uw woning volledig naar uw eigen stijl aan te passen. Samen met u streven we ernaar om van uw huis een echt thuis te maken! We werken samen met een selectie van leveranciers voor de aankoop van materialen, en we kunnen u altijd een lijst van deze leveranciers bezorgen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. We staan graag voor u klaar.

Details

Locatie: Cesar van Kerckhovenstraat 33
Bouwjaar: 2023
Bouwtype: Gesloten, halfopen
Bewoonbare opp: 240
Parceel opp: 350-450