Weertstraat, Bornem Te koopBeschrijving

Laatste woning; LOT 2

Kom thuis in jouw moderne energiezuinige BEN-woning. Tricabo zorgt met passie en uitgebreide expertise voor jouw droomhuis.

Deze ruime nieuwbouwwoningen liggen tussen het bruisende Bornem en het schilderachtige Sint Amands. Dankzij deze locatie is woon-werkverkeer geen probleem en zijn grote stadscentra gemakkelijk bereikbaar. Alle essentiële voorzieningen zoals scholen, horeca en winkels bevinden zich in de nabije omgeving. Voor sport- en recreatieliefhebbers is er een gevarieerd aanbod in Klein-Brabant.

Bij Tricabo hechten we veel belang aan energiezuinigheid. Daarom zijn onze woningen standaard uitgerust met een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. Als eigenaar/bewoner krijg je gedurende 5 jaar een korting van 100% op de onroerende voorheffing dankzij deze innovatieve technologieën. Bovendien is de aankoop mogelijk onder het verlaagde BTW-tarief van 6% indien je voldoet aan de voorwaarden. Dankzij de scheiding tussen grond en constructiewaarde, betaal je registratierechten op het grondaandeel en BTW op de constructie, wat resulteert in aanzienlijke besparingen voor de koper.

Dit project bestaat uit 2 halfopen en 1 vrijstaande woning. Elke woning beschikt over een tuinzone, een voortuin, een parkeerplaats en een aangrenzend terras. De inrichting van elke woning kan worden aangepast naar de wensen van de koper met 2-3 slaapkamers en 1-2 badkamers. De perceeloppervlakten variëren tussen 380 en 720 m², en de tuinen zijn georiënteerd naar het westen. De prijzen van de woningen zijn afhankelijk van de grootte van het perceel en het gekozen afwerkingsniveau.

Voor de inrichting hebben we een gedetailleerd lastenboek samengesteld met verschillende basispakketten. Natuurlijk kun je hiervan afwijken om je aankoop volledig te personaliseren. Wij streven ernaar om samen met jou van jouw huis een echt thuis te maken! We werken samen met geselecteerde leveranciers voor de aankoop van materialen. Deze lijst van leveranciers kan altijd bij ons worden opgevraagd.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. We staan graag voor je klaar.

 

Lot 1: Verkocht

Lot 2: beschikbaar

Lot 3: Verkocht

Details

Locatie: Weertstraat 59, Bornem
Bouwjaar: 2022-2023
Bouwtype: 2 x halfopen en 1 open
Bewoonbare opp: 200 m2
Parceel opp: 380-720